Links

AIRSPACE

Ga langs en vlieg samen met ons in deze unieke windtunnel!
Airspace biedt je de meest geavanceerde verticale windtunnel, gecombineerd met de meest unieke infrastructuur. Naast de tunnel zelf, beschikt Airspace.be over een culinair restaurant, goed uitgeruste vergaderzalen en een comfortabele lounge en terras.
Hun zorgvuldig uitgekozen team van ’s werelds beste instructeurs zal je met onvermoeibare passie begeleiden op onze toplocatie aan het Brussels South Charleroi Airport. Dit alles draagt bij tot de uitstekende bereikbaarheid en atmosfeer die ze bij AirSpace.be te bieden hebben.
Waar wacht je nog op? Laat Airspace je wegblazen en klim op van beginner tot pro flyer!

http://www.airspace.be

 

Lunak

Jef Pets, gepassioneerd teamlid van Feel The Sky en van kindsbeen af gefascineerd door de Luchtvaart.
Hij brengt hulde aan de luchtvaart en zijn foto’s en reportages doen vele mensen een groot plezier.
Lunak staat voor: Luchtvaart Nationaal Antwerpen en Kempen.

http://www.lunak.be

 

Modelers Heaven

De on-line store waar je kits van modelbouwvliegtuigen, treinen, boten, enz van alle merken kan kopen. Ook oude kits uit collecties.
http://www.modelers-heaven.be

 

Antwerp Society of Antwerp vzw

Antwerp Society of Antwerp vzw heeft 600 leden en is de grootste in zijn gebied in België. Iedereen die geïnteresseerd is in luchtvaart in het algemeen en specifiek in de Belgische luchtvaart, is welkom.
http://www.asa-be.com

 

Stampe & Vertongen Museum

Het Stampe & Vertongen Museum brengt hulde aan de luchtvaartpioniers Jean Stampe en Maurice Vertongen, de constructeurs van de SV4.
http://www.stampe.be

 

Internationale Luchthaven Antwerpen

Internationale Luchthaven Antwerpen heeft vele troeven zoals: Gratis parking, 20 Minuten concept, Ligging in het economische hart van Vlaanderen, Uitstekende bereikbaarheid, Moderne passagiersterminal
http://www.antwerp-airport.be

 

KMI

Het weerbericht van het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI).
http://www.meteo.be

 

Starbrook Airlines Chocolate & Art Store

The Belgian chocolate with a story
Zet al je zintuigen op scherp door de geslaagde combinatie van pastelkleurige aquarellen die vliegtuigen, airhostessen en piloten uitbeelden en de verfijnde smaak en zoete geur van kwaliteitsvolle Belgische chocolade.
Deze perfecte combinatie van luchtvaart, wonderlijke kunst van kunstenaar Jaak De Koninck en de beste Belgische chocolade heeft zowat de hele wereld veroverd en heeft winkles in meer dan 200 luchthavens en 82 landen.
De prachtige shop in de Wiegstraat 17 in Antwerpen is de eerste vestiging die zich niet in een luchthaven bevindt en door de charmante dame Kristy, dochter van de entrepeneur Patrick Gilis die dit merk op markt brengt.
http://www.starbrook-airlines.com