Nieuwsoverzicht

 1. Voor de 6de keer op rij was OO-KAT met Frank De Meyer aanwezig op de 6th Tailwheel Meet in Overboelare, nabij Geraardsbergen.
  Op de affiche van de deze meeting prijkt een prachtige foto van de OO-KAT genomen tijdens de vorige edite, in 2009.
  OO-KAT gaf ook een demonstratie van kunstvliegen op hogere hoogte ten noordwesten van het veld.
  Bij een fly-by kwam Luc Coesens met zijn Pitts S2C, de G-INDI, even aan de vleugel hangen, dit tot grote vreugde van vele fotografen die deze bijzonder fotogenieke Stampe & Vertongen SV4 weten te appreciëren. 

 2. Lancering van "Feel The Sky" was een groot succes. Dit op het golftornooi van Bossenstein in Ranst, gesponsord door Threon.

 3. Fotograaf Kris is al een jaar aan het werk om het kasteel van Bossenstein, een prachtige parel in het Vlaamse landschap, in elk seizoen van het jaar te fotograferen
  Hij sluit dit meesterwerk af met een aantal fantastisch foto's vanuit onze Stampe SV4.
  Het grote voordeel van onze open tweedekker is dat je niet achter een plexi venster zit zoals in een modern sportvliegtuig welke een waas geeft op je foto's.
  Hier zit je open en kan alle licht ongestoord de lens van de fotograaf binnenstromen, met haarscherpe foto's als eindresultaat.
  Onze GoPro werd deze keer naar buiten gemonteerd om ook enkele mooie beelden vast te leggen.
  De vlucht werd afgerond met nog een prachtige boog rond Antwerpen centrum.
  Weer een zeer geslaagde missie van Feel The Sky.

 4. Feel The Sky was te gast op het prachtige evenement in het Nederlandse Teuge, Wings Wheels & Goggles.
  Een lowpass over de runway bij aankomst, werd door vele toeschouwers en fotografen in dank afgenomen.
  Het mooie weer was de kroon op het werk van de organiatie en al haar medewerkers.
  De volgende editie is in 2015!!

 5. Michiel had een Feel The Sky cadeaubon gekregen, inclusief acro, de echte kunst van het vliegen: kunstvliegen.
  Het was een zeer mooie en rustige avond toen we opstegen van de Internationale luchthaven Antwerpen.
  We hadden een fantastisch verzicht over het centrum van Antwerpen en de Schelde, opweg naar het noordwesten om daar naar een veilige hoogte te klimmen voor de acro.
  Enkele checks en safety turns en we begonnen eraan; Looping, Stall-Turn, Split-S, Roll, Cloverleaf, Inverted Flight, ....
  Het was daar boven wel wat frisser, maar toen ons bloed onder al de g-krachten sneller begon te stromen, kregen we het snel terug warm.

  Michiel heeft als prachtige herinnering een HD film en foto’s vanop de vleugel.  Dit wordt nog lang nagenieten!

  ​A LIFETIME MEMORY MET FEEL THE SKY

 6. De winnaars van het golftornooi op Bossenstein in Ranst, kregen van THREON een Feel The Sky cadeaubon.
  Het schitterend en bijzonder origineel cadeau werd met veel enthousiasme onthaald.
  Het domein van Bossenstein is een ware parel in het landschap, met een schitterende diamant als kasteel...
  Het was een unieke kans om dit domein vanuit de lucht te aanschouwen.
  Enkele kandidaten durfden een vlucht met acrobatie aan. Dankzij de goede samenwerking met de verkeersleiding, kregen we een deel van het luchtruim van Zaventem, gelegen hoog boven het golfterrein, ter beschikking voor de kunstvluchten van Feel The Sky.
  De terugvlucht bracht ons over het centrum van Antwerpen. Een prachtig zicht over de markt en de Onze-Lieve-Vrouw kathedraal.

  A LIFETIME MEMORY MET FEEL THE SKY

 7. Een schitterende zomervlucht vandaag met Feel The Sky.

  Op een golftornooi te Bossenstein in Ranst, gesponsord door Threon, wonGeert een mooie prijs, nl. een prachtige beleving met Feel The Sky.

  Voor de gelegenheid waren er heel wat familieleden en vrienden mee komen supporteren. Iedereen begeleidde Geert tot aan de vliegtuigloods, vlak naast het Stampe Museum op de Internationale luchthaven Antwerpen. In deze loods zijn, naast de impressionante North American T6 - Harvard, heel wat mooie SV4 te bewonderen. Onze OO-KAT, die stond daar vertrekkensklaar voor een nieuw avontuur.

  De oostelijke startbaan, die in gebruik was, zette ons meteen in de juiste richting: Heist-op-denBerg. Na enkele minuten bevonden we ons boven Lier en met een grote cirkel rond deze mooi stad, genoten we in alle rust van het panoramische uitzicht.

  Dan koers naar Heist-op-den-Berg; iets noordelijk ervan, woont Geert. Een zeer mooie omgeving met prachtige domeinen en kastelen. Met de breedbeeld HD-camera op de vleugel, namen we enkele mooie foto’s.

  Vanuit de lucht, kan je heel mooi zine dat Heist-op-den-Berg echt wel op een 'berg' ligt. Ook hier maakten we een grote cirkel, aanschouwden het panoramisch zicht en keerden terug richting Lier. Nabij Lier stuurde de verkeersleiding ons om via Kontich en gaf het westelijk landingscircuit ons nog een mooie blik op het centrum van Antwerpen, net voor onze zachte touchdown op de graspiste.

  Alweer een prachtig LIFETIME MEMORY met Feel The Sky !

 8. Ons promoteam had het behoorlijk druk op deze fantastische Oldtimer Fly In in Schaffen Diest.

  Er was een zer goede samenwerking tussen de organisatie en onze mesnen van Feel The Sky.

Pagina's